Ένα φανταστικό ταξίδι

«Διάλεξε έναν προορισμό που σου αρέσει, πιάσε χαρτί και μολύβι και φύγαμε! Ζωγράφισε ή περιέγραψε το φανταστικό ταξίδι σου και πού ξέρεις : μπορεί να είσαι ανάμεσα στους τυχερούς που θα κερδίσουν ένα εισιτήριο για να πετάξουν με την οικογένεια τους προς την πόλη που έχουν ονειρευτεί. Μπορεί ακόμα να διαλέξουν το έργο σου για να στολίσει τα κουτιά των παιδικών γευμάτων που θα έχει στο αεροπλάνο!».

Η αλήθεια είναι ότι καμία από τις παραπάνω επιβραβεύσεις δε χρειαζόταν, για να πείσει τον τετράχονο γιο μου να αρχίσει τη ζωγραφική. Του αρκούσε που μιλούσαμε για ταξίδι και που είχαμε ξεκινήσει την περιήγηση στο πολύ προσεγμένο site της Aegean για τη συγκεκριμένη ενέργεια. Τον ρώτησα πού θα ήθελα να πάμε. Η απόφαση δεν ήταν πολύ δύσκολη. «Θέλω να πάω στη Θεσαλονίκη, να δω τη γιαγιά και τον παππού». Δύσκολη η ξενιτιά, ακόμα πιο δύσκολη η απόσταση από τα αγαπημένα πρόσωπα! Και τί θα ζωγραφίσεις για τη Θεσσαλονίκη; Θα ζωγραφίσω τον πύργο, τη θάλασσα, τον ουρανό. Είναι εντυπωσιακό πόσο μπορεί να εντυπωθεί στο μυαλό ενός μικρού παιδιού το μπλε της θάλασσάς μας, το γαλάζιο του ουρανού μας. «Και τώρα;», με ρώτησε μόλις τελείωσε. «Και τώρα θα περιμένουμε. Μέχρι τότε όμως, μπορούμε να ταξιδέψουμε εκεί με τη φαντασία μας. Έλα, ας κλείσουμε και οι δυο τα μάτια μας. Είμαστε στο αεροδρόμιο. Πες μου τι βλέπεις…»

Screen Shot 2016-03-09 at 21.09.38Αν θέλετε και εσείς να κάνετε ένα φανταστικό ταξίδι με τα παιδιά σας, μπορείτε να επισκευτείτε το site της Aegean και ακολουθώντας μερικά απλά βήματα, να τους δώσετε την ευκαιρία να πετάξουν μακριά με το μυαλό τους. Και αν δεν τους αρκεί ένας προορισμός, μπορείτε να ταξιδέψετε πολλές φορές – με τη φαντασία όλα είναι δυνατά. Μην ξεχάσετε να διαβάσετε τα πάντα για τις υπηρεσίες Aegean for families, θα σας βοηθήσουν πολύ στο επόμενο πραγματικό ταξίδι σας με παιδιά!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s