Triki Fun…όλα παίζουν!

Πριν λίγους μήνες, βρέθηκα να ψάχνω ψυχαγωγό για το πάρτυ του παιδιού μου σε ένα πάρκο της Αθήνας. Ρωτώντας τις φίλες μου για συστάσεις, μου έφτασε για να πειστώ η μαγική πρόταση : στα δικά μας γενέθλια κράτησε απασχολημένα τα παιδιά για 2 ώρες σε ένα δωμάτιο. Ωστόσο, αυτό που δεν περίμενα ήταν ότι η απασχόληση θα αποτελούσε το λιγότερο που θα προσέφερε η εταιρεία Triki Fun στο αποτέλεσμα του πάρτυ μας! Όταν πριν λίγο καιρό, είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με τον εμπνευστή και ιδιοκτήτη της εταιρείας, Μίκη Χριστοφίδη, κατάλαβα γιατί οι συνεργάτες του δεν είναι απλά ψυχαγωγοί αλλά γίνονται πραγματικά η ψυχή της εκδήλωσης και τη μετατρέπουν σε τεράστια επιτυχία.

Πόσα χρόνια εμπειρίας έχετε στο χώρο;
Καταρχάς τιμή μου είναι που βρίσκομαι μαζί σας για να σας μιλήσω για το αγαπημένο μου αντικείμενο, τα παιδιά και την παιδική ψυχαγωγία. Είμαι 22 χρόνια σε αυτό τον τομέα, αν μετράει από τότε που πληρώθηκα για πρώτη φορά. Γιατί κατά τα άλλα πάντοτε ασχολιόμουν με παιδιά, ξεκινώντας από το μικρότερό μου αδελφό τον οποίο περνάω 6 χρόνια και αργότερα με προσκόπους και κατασκηνώσεις.

Πώς ξεκινήσατε;
Αρχικά καθώς σπούδαζα μουσική και πιάνο μεταξύ άλλων, δούλευα τα καλοκαίρια σε κατασκηνώσεις ως ψυχαγωγός. Πού να φανταζόμουν τότε ότι θα έμελλε να είναι το επάγγελμα της ζωής μου! Μετά από τα πρώτα καλοκαίρια, έψαχνα να βρω κάτι που να μπορώ να κάνω ως ημιαπασχόληση καθώς σπούδαζα και βρήκα τα παιδικά πάρτυ που συνήθως ήταν το Σαββατοκύριακο, αλλά έκτοτε δε σταμάτησα ποτέ!

Ποια είναι η ηθική σας ανταμοιβή;
Η ηθική ανταμοιβή είναι όλα τα λεφτά! Χαχαχα. Οξύμωρο, έτσι; Σοβαρολογώντας όμως, καθότι τα παιδικά πάρτυ είναι δουλειά ψυχής, δεν αντέχει κανείς να την κάνει μόνο για χρηματική αμοιβή. Ευτυχώς η ηθική ανταμοιβή είναι άμεση όταν ασχολείσαι με παιδιά. Μόνο το χαμόγελο, το γέλιο τους και η χαρά που εισπράττουμε αρκεί για να μας συγκινεί και να μας κρατάει για όσα χρόνια θα μας επιτρέπουν οι σωματικές μας δυνάμεις.

Υπάρχουν όμως και  άλλοι τρόποι που μας κάνουν να νιώθουμε ικανοποίηση και υπερηφάνεια για αυτό που κάνουμε και φυσικά μας δίνουν τεράστια ώθηση να συνεχίζουμε να είμαστε δημιουργικοί και να πρωταγωνιστούμε στον τομέα μας : το ότι οι γονείς μας λένε ότι δεν έχουν περάσει πιο ωραία σε πάρτυ μέχρι τώρα, το ότι μας ξαναζητάνε στα πάρτυ τους, γονείς και παιδιά, ένα χρόνο μετά, το ότι μας συστήνουν σε φίλους τους είναι μόνο μερικά παραδείγματα.

Από τι εμπνέεστε;
Σίγουρα από τα ίδια τα παιδιά και γενικότερα από τους ανθρώπους, γιατί η δουλειά μας είναι ζωντανή και κυριαρχεί ο ανθρώπινος παράγοντας. Αλλά ακόμη και από ταινίες, τραγούδια, θέατρα, συναδέλφους, από πολλαπλή πληροφόρηση στο internet, από βιβλία τα οποία ακόμη μας αρέσουν παρά την επικράτηση στης ψηφιακής εποχής και κάθε εμπειρία από τα ίδια τα πάρτυ, όπως τα αστεία απρόοπτα, ιδέες της στιγμής και ακόμη και λάθη ή παραλείψεις μας. Φυσικά αφού πλέον έχουμε την εμπειρία μετά από τόσες «ώρες πτήσεις», πράγμα αναντικατάστατο, ξέρουμε να διακρίνουμε τα στοιχεία αυτά και να συνθέτουμε νέες παραλλαγές και συνδυασμούς γνωστών πραγμάτων. Θα μπορούσα να σας μιλάω ώρες για πηγές έμπνευσης.

Τι είδους πάρτυ οργανώνετε; Για ποιες ηλικίες; Υπάρχουν συγκεκριμένες κατηγορίες;
Ουάου, αυτές είναι τρεις τεράστιες ξεχωριστές ερωτήσεις! Ας τις προσεγγίσω μία μία.
Κάνουμε πάρτυ για κάθε περίσταση και για κάθε ζητούμενο. Για λόγους καλύτερης κατανόησης και ευκολότερης προσφοράς προτάσεων, τα δρώμενά μας χωρίζονται σε πάρτυ και σε εκδηλώσεις, όπου γενικά το πάρτυ είναι πιο μικρό, με λιγότερα άτομα και ίσως για πιο συγκεκριμένο σκοπό, σε αντίθεση με τις εκδηλώσεις. Καθημερινά λοιπόν και κυρίως τα Σαββατοκύριακα, το «ψωμοτύρι μας» που λέμε, είναι τα παιδικά πάρτυ γενεθλίων. Παραπλήσιο είνα το πρόγραμμα ψυχαγωγίας παιδιών σε δεξίωση βάπτισης ή γάμου. Άλλα είδη πάρτυ-εκδηλώσεων είναι: σχολικές εκδηλώσεις, χριστουγεννιάτικα πάρτυ και εκδηλώσεις, αποκριάτικα πάρτυ και εκδηλώσεις, εταιρικές εκδηλώσεις, εκδηλώσεις προωθητικής ενέργειας και τέλος πάρτυ ενηλίκων.

Όσον αφορά στο θέμα ηλικιών που καλύπτουμε η απάντηση είναι πολύ απλά: ΟΛΕΣ. Είμαστε όμως πιο γνωστοί για τις παιδικές ηλικίες, οπότε θα έλεγα ότι είναι 2-13 ετών. Θα πρέπει εδώ όμως να προσθέσω ότι όλα εξαρτώνται από το ζητούμενο και την υπηρεσία. Οι υπηρεσίες μας είναι πολλές κι όχι μόνο ψυχαγωγία σε πάρτυ. Και συνεχώς εμπλουτίζονται. Για παράδειγμα σε πάρτυ ενηλίκων μπορεί να έχουμε DJ ή φωτορρυθμικά.

Σχετικά με τις κατηγορίες των πάρτυ που διοργανώνουμε, αυτό πάλι ξεκινάει από τα ζητούμενα. Αρχικά από την περίσταση: πχ πάρτυ γενεθλίων παιδιού ή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για όλο το προσωπικό μιας εταιρίας. Στη συνέχεια μπορεί να αναλάβουμε όλες τις υπηρεσίες με το σχεδιασμό και την οργάνωση της εκδήλωσης ή μεμονωμένους τομείς, όπως είναι η παιδική ψυχαγωγία, τα σόου και παραστάσεις, οι χειροτεχνίες και τα καλλιτεχνικά εργαστήρια για παιδιά, η ενοικίαση παιχνιδιών με φουσκωτά και σταθερά παιχνίδια, η ηχοκάλυψη ή η ζωντανή μουσική, η διακόσμηση με μπαλόνια και άλλα, η φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση, το catering / εξοπλισμός / σέρβις / τούρτες / γλυκά και τα δωράκια.

Τι διαφορετικό προσφέρετε;
Μια χαρά ερώτηση ώστε να συνεχίσω από την προηγούμενη! Όλα θέλουμε να είναι διαφορετικά. Να μην είναι τα ίδια με άλλα πάρτυ είτε δικά μας είτε συναδέλφων, ούτε κάτι που κάνουν στο σχολείο ή με τους φίλους και συγγενείς τους. Πχ. Αυτή τη βδομάδα φτιάξαμε 10 πρωτότυπους τρόπους που εμφανίζεται ο Αγ. Βασίλης σε χριστουγεννιάτικη γιορτή. Ο ένας είναι ότι τον εμφανίζει ξαφνικά με μαγικό κόλπο ο ταχυδακτυλουργός μας. Επίσης μια νέα υπηρεσία μας είναι ότι φτιάχνουμε pancakes με εκτύπωση 3D με όποιο σχέδιο θέλετε! Τρία ωραία προγράμματα παιδικών πάρτυ που επινοήσαμε και συνεχώς βελτιώνονται τα τελευταία χρόνια είναι το «Ταλέντα και Τολμήματα», «Τα Ολυμπιακά αθλήματα του μέλλοντος» και «Ο Μάξι, ο Λάρι κι ο μαξιλαροπόλεμος»!

Με ποια κριτήρια επιλέγετε τους συνεργάτες σας;
Εύκολο. Φυσικά ο καθένας στην ειδικότητά του πρέπει να έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Αλλά γενικά, μια και συνήθως είμαστε με παιδιά και μπαίνουμε στα σπίτια του κόσμου που μας εμπιστεύεται, θα πρέπει ο συνεργάτης να έχει αγάπη για τα παιδιά, να του αρέσουν τα δρώμενα με πολύ κόσμο, να έχει καθαρή και συμπαθητική εμφάνιση, να είναι έμπιστος και συνεπής, να είναι διαθέσιμος τις ώρες που τον χρειαζόμαστε, κυρίως όλο το Σαββατοκύριακο, να γνωρίζει ήδη αρκετά παιδαγωγικά στοιχεία και να έχει την απαραίτητη όρεξη και σπίθα να μάθει τα στοιχεία θεάματος τα οποία θα καλυφθούν και σε σεμινάριά μας, ξεκινώντας από το σεμινάριο αρχαρίων. Θα εκτιμηθεί αν μετακινείται εύκολα με δικό του μέσο, αν ήδη έχει κάποια ειδική δεξιότητα και αν έχει κάποια προϋπηρεσία. Η όλη διαδικασία έχει 4 στάδια: αρχική γνωριμία, παρακολούθηση συνεργατών μας σε διάφορες εκδηλώσεις, εντατικό σεμινάριο, και τέλος, πράξη μαζί με παλαιότερους συνεργάτες μέχρι να αισθανθεί ότι είναι έτοιμος να δουλέψει μόνος του και να μας αντιπροσωπεύει επάξια. Χρονικά διαρκεί από 1 με 1.5 μήνα έως και 6 μήνες. Δεν είμαστε αυστηροί, αλλά συγκεκριμένοι! Ξέρουμε τι ζητάμε.

Τι είναι η Triki Fun με 3 λέξεις;
Παιδικά πάρτυ, αγάπη, ψυχή! Εκτός αν ήδη θεωρείται γνωστό ότι η Triki Fun ασχολείται με παιδικά πάρτυ, τότε θα έλεγα: αγάπη, ψυχή, ζωή!

Υπάρχουν έξτρα παροχές για τους πελάτες σας;
Υπάρχουν κάθε είδους παροχές οργάνωσης και ψυχαγωγίας πάρτυ και εκδηλώσεων. Αλλά όπως είπαμε μας αρέσει να προσφέρουμε όλο και πιο πρωτότυπα πράγματα. Μία ιδιαίτερη υπηρεσία είναι η ζωντανή αποστολή δώρου! Ντυμένοι με οποιαδήποτε εμφάνιση, πάμε δώρο, λουλούδια, μπουκέτο με μπαλόνια ή τούρτα σε κάποιον ή του κάνουμε πάρτυ έκπληξη ή του τραγουδάμε καντάδα με στίχους γραμμένους ειδικά για την περίσταση! Ένα εντυπωσιακό τέτοιο δρώμενο είναι η στολή του πελαργού που φέρνει το μωρό! Δηλαδή πάμε παραγγελία κάποιο δώρο σε νέα μαμά στο μαιευτήριο που μόλις γέννησε, ντυμένοι με στολή ταχυδρόμου πάνω σε πελαργό στου οποίου το ράμφος έχει ένα μωρό τυλιγμένο σε πανί!!!

Τι είναι το Party Place;
Α, το Party Place είναι η άλλη μας μεγάλη αγάπη. Είναι παιδική ντίσκο χωρητικότητας έως 100 ατόμων στην Ηλιούπολη της Αθήνας όπου γίνονται ιδιωτικά πάρτυ παιδιών και ντίσκο βραδιές ενηλίκων. Κάθε πάρτυ είναι μοναδικό και περνάνε τέλεια τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς τους, χορεύοντας και διασκεδάζοντας όλοι μαζί. Έχει φωτιζόμενη πίστα χορού, βιντεοπροβολές, φωτορρυθμικά, καραόκε και φυσικά πολλά δρώμενα με DJ / φωτιστή αλλά και παρουσιαστή / ανιματέρ /χορευτή! Εννοείται ότι καλύπτουμε και τις υπόλοιπες απαραίτητες υπηρεσίες ενός πάρτυ όπως το φαγητό, την τούρτα και τα ροφήματα. Άλλες υπηρεσίες είναι η φωτογράφηση / βιντεοσκόπηση, το δρώμενο της πινιάτας με ειδική παρουσίαση ως μίνι κυνήγι θησαυρού, και οι ειδικοί καλλιτέχνες όπως μασκότ-μεγαλοφιγούρα, break dancers, beat-boxers και διάσημοι τραγουδιστές.

Συνεργάζεστε με μεγάλους πελάτες; Τι λένε για εσάς;
Υπάρχει πλέον μεγάλο πελατολόγιο με κόσμο που μας εμπιστεύεται και μας αναθέτει την οργάνωση των εκδηλώσεών του. Για παράδειγμα έχουμε κάνει εκδηλώσεις για αμέτρτητα προϊόντα στην αγορά, πολυεθνικές και ελληνικές εταιρίες, τους μεγαλύτερους αθλητικούς συλλόγους, πρεσβείες και τη Βουλή των Ελλήνων, αλλά και διάσημους ιδιώτες. Όλα μας αρέσουν, τόσο οι εκδηλώσεις υψηλών απαιτήσεων με χιλιάδες άτομα, όσο και το πάρτυ γενεθλίων του γειτονόπουλου στο σπίτι του που θα καλέσει 5 εκλεκτούς φίλους του.

Δραστηριοποιείστε και εκτός Αθηνών;
Ναι, αν και είναι τόσος ο όγκος δουλειάς στην Αθήνα που ειδικά σε σεζόν υψηλής ζήτησης δεν προλαβαίνουμε πάντα να εξυπηρετούμε σε άλλες πόλεις. Έχουμε όμως πάει μέχρι και Αγγλία, Κύπρο και Αίγυπτο.

Πώς μπορεί κάποιος να έρθει σε επαφή μαζί σας;
Για την Triki Fun: στο 2109602697, 09:00-20:00 καθημερινά, μέσα από την ιστοσελίδα μας http://www.trikifun.gr , με email στο info@trikifun.gr και στο facebook στη σελίδα https://www.facebook.com/paidikaparty.gr/ με τίτλο Triki Fun – Παιδικά Πάρτυ & Εκδηλώσεις.

Για την παιδική ντίσκο Party Place: στο 2109959160, 09:00-21:00, ραντεβού στο χώρο μας στη Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου 160, Ηλιούπολη – Αθήνα, μέσα από την ιστοσελίδα μας http://www.partyplace.gr ,στο email info@partyplace.gr και στο facebook στη σελίδα https://www.facebook.com/partyplace.gr/

Τι ετοιμάζετε για τα Χριστούγεννα;
Ετοιμάζουμε κάθε Χριστουγεννιάτικη υπηρεσία ψυχαγωγίας με ακόμη πιο νέες ιδέες, όπως ξωτικά ως ανιματέρ Χριστουγέννων, ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ και ταχυδακτυλουργούς Χριστουγέννων, ευέλικτα θεατρικά μικρής διάρκειας, νέες μίξεις χριστουγεννιάτικων τραγουδιών, μασκότ Χριστουγέννων, face painting, μπαλονοκατασκευές, καλλιτεχνικά εργαστήρια, συντριβάνι σοκολάτας, μαλλί της γριάς, σκηνικά και μπαλόνια και νέες στολές μεταξύ άλλων.

Έχουμε τον καλύτερο Άγιο Βασίλη ο οποίος είναι μεγάλος κύριος με το ανάλογο κύρος, με αληθινή γενειάδα, μεγάλη κοιλιά γιατί από πέρσυ τα Χριστούγεννα δε σταμάτησε να τρώει και μοιράζει δώρα στη μεγάλη κουνιστή ξύλινη καρέκλα του δίπλα στο παραδοσιακό ξύλινο έλκηθρο. Τον ζητάει ο κόσμος στο σπίτι του!

Ακόμη έχουμε τρεις ολοκληρωμένες ενότητες Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης με όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες: 1)  Τα νέα μαγικά Χριστούγεννα, 2)  Ο Αη Βασίλης είναι μοντέρνος! 3)  Ποιο είναι το καλύτερο δώρο;

Είμαι ο Μίκης Χριστοφίδης ή πιο γνωστός στα παιδιά ως Triki Miki και σας ευχαριστώ για αυτή την όμορφη κουβέντα μας!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s